تبلیغات
مطالب اینترنتی - چندین روش دیگر برای جلوگیری از اشک آلود شدن چشم ها هنگام پیاز خرد کردن
 
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : نویسنده وبلاگ
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
مطالب اینترنتی




بامداد – پیاز حاوی آمینو اسیدی به نام سولفکسید است و زمانی که پیاز را خرد می کنید این آمینواسیدها آسیب می بینند. در نتیجه سولفکسیدها تبدیل به گازهای تحریک کننده چشم می شوند. گاز از داخل پیاز به چشم نفوذ می کند و چشم ها هم برای شستن و از بین بردن گاز تولید اشک می کند.

“خرد کردن پیاز زیر آب مانع از رسیدن عناصر سولفوریک به چشم ها و در نتیجه اشک آلود شدن چشم ها می شود”

چندین روش دیگر برای جلوگیری از اشک آلود شدن چشم ها هنگام پیاز خرد کردن معرفی می کنیم.

ابتدا پیازها را فریز کنید. سرما سرعت تبدیل سولفکسیدها به گازهای اشک آور را کاهش می دهد. قبل از خرد کردن پیاز ابتدا آن را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید سپس به آرام خرد کنید. شاید خرد کردن پیاز کمی سخت شود اما ارزشش را دارد.

پیاز را از ریشه خرد نکنید. ریشه پیاز را سالم نگه دارید تا اشک های کمتری هنگام خرد کردن آن بریزید.

یک تکه نان در دهان نگه دارید. شاید این کار کمی احمقانه به نظر برسد اما تحریک چشم ها را کمتر می کند. نان مقداری از گازها را قبل از این که وارد بینی و چشم ها شود به خود جذب می کند.

این روش هم در ظاهر احمقانه اما موثر است. هنگام خرد کردن پیاز یک عدد کبریت بین دندان های جلویی قرار دهید تا مانع از اشک آلود شدن چشم ها شود.

خرد کردن پیاز یعنی آسیب رساندن به سلول های پیاز. پس هر چه چاقو تیزتر باشد سلول های پیاز کمتر آسیب می بیند و گاز کمتری از دیواره های سلولی پیاز رها می شود. پس قبل از خرد کردن پیاز مطمئن شوید که چاقو به اندازه کافی تیز باشد.

منبع : بیتوته



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان

مطلب چندین روش دیگر برای جلوگیری از اشک آلود شدن چشم ها هنگام پیاز خرد کردن در سایت مفیدستان
برای دریافت مطالب مفید به سایت مفیدستان مراجعه فرمایید.


لینک منبع و پست :چندین روش دیگر برای جلوگیری از اشک آلود شدن چشم ها هنگام پیاز خرد کردن
http://mofidestan.ir/%da%86%d9%86%d8%af%db%8c%d9%86-%d8%b1%d9%88%d8%b4-%d8%af%db%8c%da%af%d8%b1-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%ac%d9%84%d9%88%da%af%db%8c%d8%b1%db%8c-%d8%a7%d8%b2-%d8%a7%d8%b4%da%a9-%d8%a2%d9%84%d9%88%d8%af/



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


جمعه 23 تیر 1396 :: نویسنده : نویسنده وبلاگ
نظرات ()
سه شنبه 21 خرداد 1398 04:33 ق.ظ

Howdy! I know this is kinda off topic but I'd figured I'd ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa? My blog discusses a lot of the same subjects as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you might be interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Superb blog by the way!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر